Trabant sraz Morava

» Úvodní stránka
» Místo konání
» Program
» Soutěže
» Ubytování
» Diskuze
» Pořadatelé
» Download

» Odkazy
» Sponzoři
» Trabi-Shop

» Auta TGB
» Cestování TGB



Doporučujeme
















TOPlist Ankety, návštěvní knihy, mailformy, počítadla a CHAT pro Váš web




SOUTĚŽE 2011

RETRO show, aneb živé obrazy


Pro velký úspěch pořádáme i letos přehlídku "retro show" Posádky všech registrovaných vozů mají možnost, na organizátory předem vyhrazené ploše cca 5x5 metrů, naaranžovat svoje vozy spolu s dobovými rekvizitami a kostýmy v tématických expozicích. Bližší informace upřesníme na jaře.




Nejhezčí vozy Trabant srazu MORAVA 2011

Účastníci mohou během soboty 2.7. hlasovat o nejhezčí vozy srazu. I letos jsou kategorie sjednoceny napříč celým koncernem IFA. "Na bedně" se tak může potkat Barkas, Trabant a Robur. U startovního čísla budou vozy označeny názvem kategorie, do které je určí majitel vozu při registraci.

Každý člen registrované posádky dostane hlasovací lístek pro všechny kategorie a může si zvolit vozy svého srdce. Vyplněné hlasovací lístky můžete vhodit odpoledne do 17:00 do označené schránky u Info stanu. Hlasovat je možné v těchto kategoriích:



  • TUNNG
  • KLASIK
  • VETERÁN





Jízda zručnosti dvojic a Speciál

Dvojčlená posádka absolvuje na čas - střídavě oba řidiči - celou část kužely vyznačené trasy. Bude se zatáčet, couvat, brzdit a trochu i taktizovat.

Druhá jízda zručnosti s názvem SPECIÁL prověří řidičské schopnosti těch z Vás, kteří se nebojíte jízdy s vlekem. Zejmna pak vzad.




Slezko-Moravský pohár v závodech na autodráze

Jedná se o závody dvojic na dvouproudových drahách, složených z dílů Ites s rozchodem 74mm a 90mm. Závody se budou konat na Trabant srazech v oblasti Slezska a Moravy.

Závod bude probíhat ve dvojicích, čili v každé dráze bude jeden model vozu a v blízkosti dráhy budou připraveni dva nasazovači. Každý závodník projede obě dráhy. Každou dráhu bude závodník projíždět 3? minuty. Po časovém limitu bude vypnuto napájení dráhy a budou spočítána ujetá kola a počty dílů poslední neprojeté dráhy. Díl je započítán po vjetí obou náprav modelu na díl. Jakmile má závodník projety obě dráhy, bude sečten celkový počet projetých dílů dráhy.




MINI tuning

podmínky účasti:
Každý registrovaný účastník (člen posádky registrovaného vozu) Trabant srazu Morava, má možnost si předem doma upravit soutěžní model vozu Trabant dle své fantazie (pro regulérnost a finanční nenáročnost soutěže je přípustný jen model velikost cca 12 cm, mede in China, kovové provedení, limuzína i kombi, ten nejdostupnější na trhu). Ostatní vaše nesoutěžní modely také rádi vystavíme.

průběh soutěže: Model je možné přihlásit do soutěže v sobotu 3.7. dopoledne u organizátorů. Každý soutěžní model bude vystaven od dopoledních hodin až do ukončení soutěže v podvečer, v prostoru "výstavního kombíka". Organizátoři opatří modely kontrolní popiskou a tabulkou s číslem modelu a jménem nebo přezdívkou tvůrce. Hlasování rozhodne o trojici vítězů.


Kontakty na organizátory a informace k soutěžím budou uvedeny i na nástěnce u Info stanu.



Soutěže z minulých ročníků můžete prohlédnout zde:

Souteže 2010
Souteže 2009
Souteže 2008
Soutěže 2007
Soutěže 2006
Souteže 2005



 



2013 «
2012 «

2011

Fotogalerie «
Výsledky soutěží «
Video «
Média o srazu «
Dětský domov PV «
Recenze «
Program «
Soutěže «
Místo konání «
Ubytování «

2010 «
2009 «
2008 «
2007 «
2006 «
2005 «


Ostatní srazy

Zwickau 2008 «
Zwickau 2005 «
Zwickau 2003 «




Mediální partner


Reklama


Úvodní stránka   Místo konání   Program   Soutěže   Ubytování   Diskuze   Sponzoři   Pořadatelé   Download   Odkazy  


Web: legraf.cz